SE

Luo oma profiilisi

Tallenna hakuprofiilisi meille, niin tavoitamme sinut nopeasti ja helposti uuden työpaikan tullessa tarjolle’’

Vähän sinusta

Haluaisimme tietää nimesi ja ikäsi...


...miten pystymme tavoittamaan sinut...


...ja missä olet.

Ammattiala

Haluaisimme tietää, mille aloille taitosi sopisivat...

Koulutus & hakukelpoisuus

Minkä alan koulutus ja hakukelpoisuus sinulle on...

Kielitaitosi

Listaa ne kielet, jota osaat sujuvasti kirjallisesti ja puhuttuna...

1.

Muuta

Miten haluat toimia konsulttina ja LinkedIn-profiilisi...

Profiilikuva

Teet profiilistasi aina henkilökohtaisemman, jos yhdistät siihen kasvosi...

Olemme varovaisia tietojesi kanssa, ja emme luovuta niitä kenellekään.

Happy Groupin yritykset

Oletko väsynyt kalliisiin henkilöstövuokrausyrityksiin, jotka eivät toimita sellaista, kun lupaavat? Kokeile ProStaffingia, liikeideamme perustuu siihen, että yhdistämme freelanceosaamisen yritysten tarpeisiin. Kutsumme sitä "Henkilöstövuokraus 2.0"

SinneWorks on henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka on erikoistunut kielitaitolahjakkuuksiin. Omaamme monikielisiä konsultteja ja kandidaatteja, yrityksenne konsultointitoimeksiantoihin ja rekrytoiteihin!

Tarvitseeko yrityksenne rekrytoida? Huntee on kerännyt yhteen paikkaan eri rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksiä. Lähetä ennakkokyselysi Huntee:lle, ja saat nopeasti osuvia tarjouksia. Monet vastaukset antavat sinulle paremmat mahdollisuudet rekrytoida oikein. Palvelu on täysin ilmainen! Haluatko saada monta toimeksiantoa? Jos toimitte henkilöstövuokraus- tai rekrytointiyrityksenä, on teillä mahdollisuus saada lisää mielenkiintoisia toimeksiantoja, kirjautumalla Huntee:hin.

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Liikeideamme perustuu siihen, että tarjoamme kielitaitoista henkilöstöä yritysten tarpeisiin. Löydämme oikeat kielilahjakkuudet yritykseesi.