SE

Tervetuloa tekemään ensitiedustelua kielitaitoisista työnhakijoista!

SinneWorks on erikoistunut löytämään oikeita resursseja yrityksille, jotka ovat asettaneet korkean vaatimuksen henkilöstön kielitaitoa kohtaan.

Palvelumme rakentuvat kielitaitoisten työnhakijoiden rekrytoinnista, välityksestä ja vuokraamisesta.

Täyttäkää työnantajille suunnattu lomake, niin otamme yhteyttä teihin niin nopeasti kuin mahdollista, sopiamme kaikki vaatimuksenne. Olette totta kai yhtä tervetulleita soittamaan meille suoraan.

Tee tiedustelu:

Huomiona, että tiedustelu on ilmainen eikä sitouta mihinkään!


Tarvitsemme yhteystietosi...

Huomiona, että tiedustelu on ilmainen eikä sitouta mihinkään!

Happy Groupin yritykset

Oletko väsynyt kalliisiin henkilöstövuokrausyrityksiin, jotka eivät toimita sellaista, kun lupaavat? Kokeile ProStaffingia, liikeideamme perustuu siihen, että yhdistämme freelanceosaamisen yritysten tarpeisiin. Kutsumme sitä "Henkilöstövuokraus 2.0"

SinneWorks on henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka on erikoistunut kielitaitolahjakkuuksiin. Omaamme monikielisiä konsultteja ja kandidaatteja, yrityksenne konsultointitoimeksiantoihin ja rekrytoiteihin!

Tarvitseeko yrityksenne rekrytoida? Huntee on kerännyt yhteen paikkaan eri rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksiä. Lähetä ennakkokyselysi Huntee:lle, ja saat nopeasti osuvia tarjouksia. Monet vastaukset antavat sinulle paremmat mahdollisuudet rekrytoida oikein. Palvelu on täysin ilmainen! Haluatko saada monta toimeksiantoa? Jos toimitte henkilöstövuokraus- tai rekrytointiyrityksenä, on teillä mahdollisuus saada lisää mielenkiintoisia toimeksiantoja, kirjautumalla Huntee:hin.

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Liikeideamme perustuu siihen, että tarjoamme kielitaitoista henkilöstöä yritysten tarpeisiin. Löydämme oikeat kielilahjakkuudet yritykseesi.